on se ny votakkata! Meinaan kun asenninSLOW-PCfighterin tähän konneeseen. Tuskaelin tämän hittaotta ja jumimista. Sisuskalut oli aivan sekasi.

Vaan nyt pelittää. Eka kerran kun ajon virheenpalijastajan tuli virheitä lähes 1000!!!!! Noppeuvet oli alle 2megan (ehän minä tiijä että mitä ne mekat lienee, mutta mittarista kahtoen. )

Illalla muistin että mullahan on se mittari konneessa. Kaevoen sen esille ja mittaamaan. Voe velijet yli 20megaa olj lasissa? Perkuuti kuhan ei mopo karkaisi kun tämmöstä votakkata mennään. Pittää tarrata laijasta kiinni ja huutaa korkeita voemija appuun jos meno alakaa aevan mahottomuuksiin.

Kone toimii tojella hienosti. Aenuvastaan nuo aotomaatti päevitykset vie tehoja. Onneksi niitä on meleko harvoen.

Oesihan se maksanu pitkän sentin jos kiikutin konneen ammattipenkojalle.Seos äkkijä ollunna satasija. Nyt selevisin vähällä. Aenuvataan 14 Erkkijä panin eholle ja vuosi pitäs mennä helepolla. Tietysti jos joku tekninen vika tullee masinaan niin siihen ei tuo värkki aota. Sitte onki uuven masiinan laetto. Tää jo 10v vanha kampe.

Että jos jollaki takeltellee kone ja on poropeokalo toemissaan ja paenelee virhenappuloeta, että kone mennee sekasi. Sillompa kannattaa tuo ohojelma laettaa. Pahimmatki viat korijautuu parissa minuutissa. Suosittelen. -O-