Kyllä se tuo immeisenlapsi joutuu tämän tästä huokaamaan nykyaekaan, että ONKO TÄMÄ TOTTA! Tuo metija kun nostelee noeta mitättömijä asijoeta kaekenkansan tietosuuteen suurilla, kirkuvilla lööpeillään.

Viimesin tämmönen huuhaahomma on nämä MAMMUTINKOPEKSET??? Voe hyvä helevetti! Kysymyksessähän on patsastekele. Sillä suoro vilahtaa kuulema essiin kun hännästä vetasee! Se suoroki on vaen taeteilijan näkemys mammutin sukukalleoksista.Mistä sekkää voes tietää minkälaenen aesa sillä mammutilla on ollu. Jokkaesella vielä omanlaenen.

Onkae ne elläemelläki munat ja mulukku. Mitä helevetin sivveettömyyttä siinä oesi. Taetaa olla niihen Kuopijon päättäjien paassa riettaat visiot?

Voephan tuo tietysti olla maenos- ja lehtimiesten ovelasti suunnittelema  kaikkien kiinnostusta herättävä temppu. Kukapa oisi patsastekeleeseen juuri messuilla huomijoo kiinnittänyt. Ei kukaan näky sillä sitte kilikkarat tae ei.

Vaen nyt puhhuu koko kansa, niinku minäki, vaekka en tiijä asijasta mittää. Vaen suaphan tuosta jottae turista.

Joka tappaoksessa patsas on herättäny huomiota, niinkuin UKK patsas aekanaan jota kärrättiin ouluun ja sitte hajosi kyytityksessä. Seki varmaan suunniteltu juttu. Homma jäe historijjaan Ei siihen palijo tarvii kun on oekeja mies asijalla.

Tämä mammuttihan nyt vietiin messualuveelta poekken. On nyt Kuopijon keskustorilla. Jännätä pittää mitä ne sitte keksii kun kaopunkinherrat häätää mammutin sieltäkin. Taas tulee lööppejä ja jutunjuurta, Ihmeellinen on tää mualima, vaekka sitä kahtoo vaen nurkkajumalaa tuijotellen. -O-