mitä onkaa ootettavissa alkaneella akkaenviikolla. Se sihinä kuuluu pikkusen joka suunnasta. Tavaraa tullee enempi kun Esteriltä, En niin tarkoen tiijä onko Esteri ees tuossa liruttelijoihen sakissa.

Sehän on pitkäaekanen tottuus, että akkaenviikolla sattaa joka päevä( tae sitte ei) Mahtavat vesimassat huuhtellee heltteessä rääkättyvä kansaa. Ny kirotaan, ku aena sattaa ja on niin kylymäki.

Näen ne puhheen (kirjottelun) aiheet riittää ja tullee niin mahtava ollo kun sae taas ottaa kantaa.Ei muuta kun tulukoon vettä ja veneselekäsijä akkoja. Kesä jatkuu kiihtyvällä vaohilla hamaan syksyyn. Sittepä kun vetasee kaamosvaehteen silimään niin vällyvä niskaan ja unta palloon. Jo vaen.

Näetä asijoeta kun nykyvään listataan niin  kuinkas muuten myös nää blogit on listattu. Tämä meikäki yhty siihen listaan  toukokuussa. Sija oli jossae 4500vaeheilla. Suurella mielenkiinnolla oon seorannu miten mun höpinät pärijää viisaehen kirijottajien joukossa. Elä se mittää!!!!!!! Nyt on sijotus 300 hapenilla ja suunta vain ylöspäen.

Kiitosta vaen lukijoilleni. Teistähän se riippuu miten kilvassa pärijää. Jos kukkaa ei käy lukemassa niin sitähän on viimesenä.

Kuinka palijohan näetä blogeja lienee? Tuhansia , kymmeniätuhansia? Ei oo tietoo mutta kilpa on kovaa ja voitaja ei taija saaha palakintoo. Vae ohan se komijaa jos näkkee tuotoksesa arvostettavijen joukossa. Näellä jatketaan. Kaunista ja satteista sunnuntaeta jokkaeselle. -O-