Näötästää tulevan tästä päevästä pilivinen ja satteinen. Lämpötilattii on kympin mojakoella. Sitä vaelle ettei tarvihe vällyjä katella.

Vaijennut on vaekerrus helteistä ja parkuna palamisesta., se varmaanki alakaa muuttuva synkistelyksi syksyn pimijöestä ja satteisista säestä. Onneksi on jonniillaesta säätä, välijäkö tuolla sato tae paesto - meikäläeselle!

Tosin ei kae ne meikäläesen tuntoja kysele nuo säät? Se mennee sitä tiettyvä rattaasa. Jokkaeselle jotaki. Aena ei päevä paestaa voe... laolo se entinenki laolaja ja hyvästi laoloki, empä muista kuka mahto olla. Se oli kuitennii sen vanahan vitun aekaa, nämä nykylaolajat eivät tunteile. Kilijuvat vaen parija sannaa hullun kiilto silimissä. Sekö lienee sitä taetetta?

Muutennii se oli tuo viihepuoli ennen palijo junttimaesempaa. Kohtuuvella tajusi missä mennään kun korva kiinni ratijossa kuunteli "Kalle-Kustaa Korkin ja Pekka Lipposen seikkailuita) Niissä oli jännittävä juoni. Miten sitte oesi pelannu töllössä.

Nykyväänhän on nuo Harri Potterit ja muut kammotukset. Mitä oon pätkijä joskus töllöstä kahtonu, niin sehän on aevan posketonta hommaa? Jumankaota satuja ? Sitä sitte höpelöt ihhaelee ja saa suorastaa skiksejä siitä. Voe taevahan jumala!

Toki mun puolesta saa ite kuki ihhaella sitä kun tahtoo, maenihtin vaen tuosssa, että huonoon suuntaan on hommat menneet -harhateille harhaotunneet. Velehoja ja noetija ja menninkäesijä? Lasten kamaa?

Ei kae tässä muuta kun pyhän pittoon. Formulaa ja muuta jännää on iällössä. Satasi vaen ja oesi synkkää, seon minule sopivaa säätä! -O-