kessää etteenpäen. Tae tiijä onko pakki päällä, kuitenki liikettä johonki suuntaan on ollu koko ajan. Mittää lastenlapsille kerrottavvaa tässä ei oo sattunu, vaen minä oonki mies jolle ei tapahu koskaan mittään.

KaakkosSuomessahan ne kuulettaa olevan ny hätttää kärsimässä venäläesten mehtäpalojen savun vuoksi. Siellä sitä ei taijeta palijo panostaa sammutukseen! Antaa palaa, joskushan se palava tavara loppuuja tuli sammuu.

Millonkahan ne Suomessa hoksaa, että iliman Suomipoekaa  palot eivät sammu. Ei kun sammuttaan. Ilimaseksi? Tottakae. Eikös semmosta oo tapahtunu ennenki?.

Vaan mitäpä me näestä. Täällä ei savut tunnu joten saa keskittyä noehin EM-kisoja, Päen persettähän se on menossa koko skaba. Heikosti kulukee täötyy muistaa.se että euroopankin huiput on kaukana etessäpäen.

No eihän tuo välijä minkä maalaisia ovat voittajat. Sanotaanko: Niillon paremmat lääkkeet ja etevämmät menetelmät.

Kirijotusrintamalla on HYVINhijasta. Tosin riimejä on pakko päivittäin joku rustata, muuten ne hakkaa tuolla takaraivossa, jos sinne joku iteja putkahtaa. Jospa se tuo kirjankirjotuskin virkistyy syksyvä kohen. Jos ei niin ootetaan aikoja parempia. Tuleeko niitä. Aika näyttää. Jostai pitäisi saaha uutta intoa ja virtaa!

Kelithän nyt on olleet hyvät johonkin muuhun kuin kirjottamiseen. Kuitenkin liikkuminen on aikamoista tuskaa, että parempi jättää reissut lyhyiksi, että on sinniä vielä palata takaisin. Kyllä se siitä! -O-