tämä viikko. Ukkonen möykkää, tuntuu, että joka puolella. Sajetta on kai tullut koko yön, koska satoi kun menen punkkaan ja satoi kun heräsin. Lämpö on lähellä nyt jo 20. Ei paha!

Formuloitakin oli taas mukava jännätä. Vauhdikas ja mukava laji. Tokihan moni nyrpistää nokkaa, ettei se ole ees urheilua. Miten niin? Paljon jännempää sitä on katsoa kuin jotain kavelyvä tae maratonia, golfinpelluusta puhumattakkaan. Antavat kattojalle aika vähä..

Viihettähän kaikki urheilu on. En tiedä onko parin tuhannesosa sekunnin ero voitto vai ei, mutta jossakin se ero pitää olla. Heitto tai hyppylajeiissa on kuitenkin pysytty senteissä. Sekin on varmaan hiukan suuripiirteistä kuinkapitkälle pittuushyppääjä ponkasee. Jälet mullassa vae hiekkaako lie ei voi olla niin ehottoman tarkka.

Samapa tuolle. Paremmuuven mittaus on usseinkin varmaan vaekijjaa, Mutta täytyy se kuitenki tehä, sillä ilman kilpailua paremmuuvesta, kilpailua ei olisikkaan. Harrastajien joukot taitasi loppua?

Tietysti rahapalakinnot varsinkin suuret, johtaa vilunkipeliin. Lisäksi sopupelit on huono ilmiö urheilussa. Niin kun Alonson "voitto" jätti pahan maun suuhun. Olisi oikein kun tulokset mitätöitäisiin jse olisi ainoa keino että moiset vilungit jäisi pois. Nythän saattoi MM ratketa vilppikeinoin. Jännä kattoo onko Ferrari niin kova pala, että menee hyssyttelyhommiksi. Ei hyvä! -O-