riittelee. Lieneekö hyväksi vae pahaksi? Aenaki meleko ätinää kuuluu kanssataevaltajien suusta. Mikä tässä on köllistellessä joutilaan immeisen. Jos tuntuu tukalalta imasee huurteiset ja siinähän se kotva mennee kun puristaa nesteet ihon läpi.

Vae eihän se tämmönen keheruulämmin riitä suomalaeselle. Lähes joka ilta pittää vääntää forttumija virtaamaan kiukaan kivviiv. Punahehkuset kivet sähäntää kun pikkusenkaa vettä roeskii.

Laoteilla TOSI suomalaenen ähisee. Mielihyvästä veko tuskasta, kuka tuon tiennee. Tunteet kun on meleko sammaa sorttija. Jos on ilo tae suru niin itkijäki pittää.

Seonki tuo immeinen meleko epeli kokemaan erilaesija tunteita. Sannoohan ne viisaat, että elukatki? Minä pikkusen eppäelen. Joku huima tutkija on ny huomannu että kasveillaki on tunne elämää?? Heko! Rakkauvestako ne nuo heinättii ovat niin lähellä toesijaan. Passaahan tuota eppäellä, vaen enhän minä käö viisaeta vastaan inttää mylykyttään.

Oli miten oli, mutta näen on, että kullahi on ne omat uskosa ja tietämyksesä. Niitä kun jokaenen ossaes kunnijoettaa ja antaa kunki olla onnellinen luuloessaan, vaen antaako nämä? No ei! Vastaan pittää mylykyttää ja tuuva sitä ommaa ihimeellistä tietämystä ja ossaamista etualalle. Vaen uskooko se toenen sitte? Ehei! Korville läpsii jos on voemakkaampi ja jos ei oo vahavempi niin ottaa astalon tae Moran ja yrittää sillä keinon saaha sen oman kannan oekijaksi. Sotahan siinä syttyy ja on syttyny.

On siis ootettavissa meleko raohattomija aekoja kun muu luomakunta alakaa tuuva tyrkylle ommaa näkemystään. Vae miten lie? Helteessä sekasin -O-