Tämä perkeleen nurkkajumala immee kyllä immeiseltä viimmesenki hermo hipeneen. Se jumittaa ja ärisee kaatuu ja seisoo! Tiijä oekein minkä tuolle tekisi. Veisikkö verkon paenoksi. Vaen ku ei oo verkkovakaan.

Minä aattelin kun latasin tuon Tuliketun jotta nythän on huolet poekkee. Ja olkihan ne par päevee, mut sitte täyvvellinen jumi. Sen verran liikku että poestin sen Ketunhännän rattaesta. Exlooreri toemiki sitte aevan lunkisti ja hermo lepäsi, vaen elä se saatana, johan muuan aamu kesti käönnistys toesta tuntija. Mööpeli piti sellasta metakkata että tuntu kohta atomeina lentävän. Ei kuitenkaan! Ei se silti toeminukkaa. No, Annon sille ketunhäntää, siis latasin Firefoksin! Ja taas mentiin  - kunnes seuraavana aamuna oli pakko poestaa, ei kääntyny yksikää sivu.  Exloreri kuitenkin pelasi - hitaasti, sain Ketun viskattua vek. Pari päivää Exloreritoimi taas, Mutta eilen aamulla jumis. Latasin tään Ketunhännän , tämän selassa nyt mennään. Tosin se alottaissa meinasi takertaa, mutta onhan tuo nyt ihan iisi!

Viirusohjelkan oon ajanu läpi monta kertaa. Ei mitään löyvvä. Pieni ihminen on voematon suurten asijoehen eessä. Tuonne mikrotohtoriinkaa ei ikivanahaa kampetta kehtaa viiä. Uusikin on vain köyhälle eläkelläeselle liijan rankka juttu. Kenokaa ei anna. Ottaa vaen. Saatana.

Huomenaamulla se varmaan Kettu taas juonittellee? Pitää potkija se mäkeen ja koettaa jos se Exloreri? Senki oon kerran poistanu ja latannu uuvestaan. Mutu tuntumalla tietty. Mä kun en taijuu näestä muuta kun , että leka on liijan rouvi korijaus tavara. Näellä mennään. Jos se välliin tihkasee niin on se Ketulla ajo lattaoksen jäläkeen juhulaa. Perkele kun niin lyhyvet on Ketun jälijet! -O-