tuolla Hurrilassa pistää juhulan mallilla. Hittolaenen onkohan tuokaa sen väärti? Suakeli ei mee monta vuotta kun katellaan salaraksta ja nyrkit savessa tapellaan. Ei seo oekein loppuun asti aateltu tuokaa homma.

Varsinnii tuolla paremmissa piireissä seon meno rajuva ja lempi kuumaa. Tanelihi siinä oekein julukisesti lemmenvaloja lakratteli, vaekka selevästi valehteli , korvat heilu.

Ei silti että meikäläenen oesi moesta tolloutta kahtonu, vaen kun uutisissa oli pätkä niin mihimpä ne silimäsä pani.

No mukava seon että tapahtuu. Saapahan muutamän värssyn tuohon mun Riimipäeväkirjaan. Oon nykyvään koettanu muutaman säkkeistön sorvata. Aekanaan tullee näkyviin. Sitte kun on asia jo eilinen. Nyt ollaan menossa jossae 2006-2007tapahtumissa. Silloin oli tosin pitkiä taukoja kun jäi tekemättä merkintöjä. Sillon ei ollut blogia, niin turhautti, että hittooko varten mää näitä sorvaan. Nyt on eri juttu. Ehkä riimit palauttaa mieliin tapahtumia jotka on jo unohtuneet.

Hyvää sunnuntaita. Kuntopyörä odottaa polkijaansa. Síinä toteutuu elämän peruustotuus. Vaikka kuinka poljet, et mihinkään pääse. Viisaat tosin sanoo, kuolemaa pakoon? Liikunta kuulema on terveellistä. Tiijä häntä, enemmän vain kolottaa. Kuhan jotaki! -O-