Aenaki iteltään, onko Junannuksen jäläkeen mittää? No, pittäää kysyvä Mitä sitä oli ennen Juhannusta. Kurijuutta ja tuskaa riittää joka päevälle. Se ny on vae niin, että kaeken mukavan alla on surkija kurijuus. Sitä sitte yrittää tekohaoskuuvella lieventää.

Heko, pistin tuohon eholle errään mahollisuuven. Jos sen valihtee niin ei pety. Huomaa heti, että johan minä perkele sitä meinasinki.

Tosipuhheessa. Komijasti mennee. Tosin saesi olla ryypynvälit lyhempijä ja sääsketöntä ulukoilimaa. Aorinkoesta säätä, ei kuitenkaa hellettä. Seon niin tukalaa ja nahkaki pallaa, kun sääskettömällä pihalla loijuu aorinkotuolissa ja nappaelee Monnettija tae kuhan ny jottae. Kyllä kae se ponuki. Tosin seon meleko pahhaa ryystää. Siitte tietenki kun on tarpeeksi pohojia voe kestävyyttään koetella kotituotteella.

Heko! Vetasin tuossa errään visijon . Kuten jokkaen tietää sääsket on ja pysyy, paetsi talavella. Sillompa onnii muut haetat kuten suvet ja muut pienemmät petoelläemet. Tietysti myös pakknen on haettatekijä. Vaen säästyypähäna orinkotuoli. Täh. Missä mennään? -O-