iliman aehetta. No eipä tässä suurija sanomisia oo. Ei oo niin sanottuva sanansijjaa. Sanoja on kyllä varastossa vino pino. Vaen neon aeka hyvässä varastorasvassa, että eipä nuita kehtaa tukkija pieneen ruutuun joe ei oo sanansijjaa.

Sannoohan se vanaha mies että sana sijasa saakoon. Tarkottaako se että kyynärpäätaktiikatta rakova, settä sanaa mahtuu . Tietysti sana pitää sovittää oikeaan väliin, muuten tulos on kuin nykyrunoa.

Runosta puheenollen: Minä kun oon hurahtanu tuohon riimiin. Saakutti kun riimit pyöriii päässä ylenaikaan. Siksipä koetan erilaesija hahmoja kehittää joijen toilauksija yritän kertua. Heino Leinohan on ehdoton keulahahmo. Nimi kylläkin lainatavaraa. Hahmon synnylle on oma tarinansa. Sitten on Töysäntyttö, riehakas vanhapiika, joka ei tiedä missä olisi omalla paikallaan.

Nyt uutena aloittaa VAUHTI MUMMO. Jaikki tietenkin tapahtuu huumorimielellä ja voi joskus haukata yli. Niinhän pitääkin? On saavutus jos näinä viihteen ja kaikenlaisten koomikkojen aikana Mummo saa yhdenkään ihmisen suupieliä värähtelemään. Että annetaan Mummon mellastaa? -O-