tänäaamuna. No nyt on iloset sävelet laoluissa. Ootahan kun sulle selostan. Kato kun mulla on ollu murhetta ja tuskaa tämän tietomyllyn kaa. Minnoon meinannu monenlaesta käsittelyvä tämän suhteen, viemistä tietokonelääkäriin, lekkaa unohtamatta. Tätä tappelua on riittäny kauan, välliin raevostuttavana hittautena välliin jumittumisena ja kaatuiluna. Monenlaesta tukijaki oon kokkeillu värkätä, vaen aena on homma romahtanu.

Vaen niin kun tiijät niin ihiminen ei usko ennen ku kaekkesa on yrittäny. Tosin olin jo selevittäny rahalompsan venyiskyvyn, aatellen uuven koneen ostua. Pahalta näötti. Rakentelin syömisestä jo säästoohojelmaa vaen tyhyjästä ei palijo saasta vakka lopettas ko.sektorin kokonaan.

Joka aamu konneen äristessä ja jumittaessa hajin uusija päevityksijä Exloreriin. Mulla oli se uusin 8,selain. Tuska vaen jatku.

Sittepä sattu tuolta silimiin Firefoxin selain. Sannoevat maaliman parraaksi. Jota en tietenkää käsittäny! Urheilumielellä kuitenkin asennin ko. Mozellan, oli niin nätti nimikin.

Ja voe pojat! Aenaki toestaseksi kaekki suijuu kuin rasvattu. Tuskin ehit nappija paenaa kun uusi sivu on lasissa. Voe tätä ilonpäevää kun kaekki on niin nopijaa että hengästyttää. Kestäneekö sitte ilo kuinka pitkään. Näkkeepähän. Sen maalimanparas selain on kyllä totta.Tulen antamaan infoa asijasta kuhan näkkyy -O-