oesi kymysys. Seon niin väärin ku kesä on menny, jättämättä jäläkijä. No ohan nuita pikkusen, eilen satoki. Harvinaesta!

Nehän alakaa päevät olla pisimmillään ja vaohilla lähetään ryykäämään synkkää syksyä kohti. Taas kerran pittää moettija niitä esi-isijä, minkä tautta ne hyöki tänne lappalaesten maahan. Oesivat antaneet Aslakkijen olla raohassa ja suunnanneet kulukusa päeväntassaajaa kohti. Suurriistaa pyytämmään.

No, virhe on tapahtunu, ei sille mittää voe, mutta jopelolle se tuntuu taas kerran lähtijä pimmeöttä ja syksyä kohti. Muutama hullu hikipäevä toivottavasti tullee muun vaevan lisäksi. Saesi taas valittää ja voehkija.

Kiitosta vaen sinne Suuren Rapakon taakse. Sieltä näyttää visiitillä käövän blogissani yhä enemmpi ystäviä. Eilennii peräti 15 käyntiä Pohjois Amerikasta. Ehän minä tiijä ovatko käynnit vahinkoja , vae ihanko tarkoituksella blogiini halunneet. Tervetuloo jokatapauksessa.

Aikapaljon muistakin maista on vieraita käynyt. Varmaan vahinkoja? Tai kuka sen tietää? Mukavaa vain kahtoa mistä käydään. Amerikka , Englanti, Ruotsi ja Puola ovat eniten käyneet. Hyvä niin! -O-