kaekkija keksii! Niin ku ny tämä Juhannuski. Ensin juuvaan ja naijjaan ja remutaan. Sitte aamulla saerastettaan, kerätään ruummiita ja yhheksän kk päästä tullee ne viimeset seoraamukset.

Ehän minä tietenkää sano, etteikö näen saesi olla vaen saakae tuota kummastella.

Itelläni Juhannusyö meni komijasti. Linnun tirskutusta kuunnellessa ja klesista kattellen pilivijen kertymistä yhä paksummmiksi. Sittenpä jo puolenyön jälkeen alkoi ripsautella pisaroita ja ei aikaakaan kun vettä tuli aikatavalla.

Oliko tapahtuma laajempikin, siitäpä ei ole minulla mitään tietustelutuloksia, mutta luulempa, että monen fiiliksiä saje viilenti. Ohan se surkijja kun luonnonhelmassa harrastaessa immeiselle luontaesta käyttäytymismallija, niin  kastuu!

Saje kastelemasa toki kuivaa, mutta ei vessateessa. Tosin on tunnustettava töllö oli aoki ja kattoen jallismatsija, vaekken siitä mittää tajuvakkaa. Sen panin merkille, että kovija ne pojat ovat näöttelmmään. Varmaan näytelmäkoulutus on alalle välttämätön. Vaen mitäpä me näestä.

Ruummistakin on tullut jo lukea asti. Kehenomman laskupään ommaavata lehentoemittajat sekkoovat laskuissaan ja levittävät väärää infoa kansalaisille. Vaen siitäkää ei suurempia laoluja kehtaa virittää. Siinähän se toemittajaparannii aeka männöö kun oekoo sanomisijjaan.

Joo, Juhannus oli siinä, vaen yritettään taas vuojen kuluttuva, jospa se sattaa jo illasta lähtien? -O-