Tämän saakelin moopelin kaa. Minkä lienee imassu sierameesa. Eilen varsinki se vaen örisi ja sae sivun kääntymistä oottaa minnuutti tolokulla. Ajon viirusohojelman läpi ja yksi desantti vae mikä agentti lie ollu, sieltä löyty.

Järijestelmä oli pistäny sen eristysselliin. No, kyllä se jonkun aikaa pelitti hyvin, mutta kun kone oli tauolla, kun kattoen töllöö se alako pitämään kaohijaa mökkää. Oli kuin kirkonkellot soittaneet. Ensin en älynnyt mistä ääni tulee, luulin että paloauto menee tiellä.

Sitte huomasin että nurkkajumalahan se vaatii huomiota. Painoin katkasijaa sammuttaakseni konneen ruutuun tuli lätkä: Sivullinen käyttää konettasi. Tai jotain sellasta. Mitä merkinnee?

No, pistin koneen sammuksiin ja annoin olla muutaman minuutin. Sitten taas käsi kävi ja painoi nappia. Kone ärähti normaalisti ja ruutuun tuli epämääräsiä numerosarjoja. Muutapa ei tapahtunut, ainoastaan pirunmoinen satattelu kuului ympäristöön omasta turvastani  onneksi oli yssikseni.

Jälleen painoin koneen kiinni ja potkasin sitä. Valmiuvvet konneen sairauskäyntiin kyti jo mielessä. Mutta vielä päätin kokeilla.

Koin AHAA elämyksen kun kone alkoi latomaan sivujaan tutussa järjestyksessä. Kaikki pelasi kuin ei olisi mitään sattunut. On tää tosin hiukan kankea vieläkin, mutta toimeen tulee. Minkä aikaa sen näyttää aika . Ei olisi pahemmin haluja värkätä  tän kaa. Uuven osto taas on sellasen kynnyksen takana, että iliman tikapuita homma ei pelitä päästä kynnyksen yli.

Jospa se siitä! Potkaseisiko toisen kerran? -O-