Joo, sitän tuassii elellään näetä pitkänpäevänpyhijä. Jumalattomattii ovat vallan halukkaeta juhulimalla muistelemmaan ja pitämään vappaapäevää Jeesuksen kärsimysten tähen.

Seon meleko metkaa, kun pakanattii viettäät kirkollisia juhulapyhijä. Mitä helekuttija ne juhulii. Paenasivat rotestiksi duunia niska limassa, vakkuutellen itelleen, että uskonnot on vaen keksittyjä tarinoeta.

Vae ottasko se pakanaki varmuuven vuoksi varman päälle? Eihän sitä koskaa tiijä. Seon paha Pyhän Pietarin kuulustelussa kuulla, että poeka eijoo muistanna vähimmässäkää määrin pyhitellä mittää lepopäeviä. Sanotaan vaen, että otta hijessä oot duunija paenanu. Seon tulevaesuus taattu saonanlämmittäjänä..

Ei siinä mieli mettä keitä, kun huomovvää, että kaveri joka on eläny Herran nuhteessa piäsöö sinne suuriin salleihin Soetteluhommiin. Siellä ne ei soetteluhommelit lopu. Että sellasta.

Niin ja ohan ne olleet kiirat, trullit ja noetat liikenteessä viimeyönä. Ennen se oliki kova sana. Kovija kaohutarinoeta kerrottiin ja peloteltiin penskoja. No, muissampa minäki, kun meijännii navetassa oli käöny trulli. Lehemää oli siliponu ja lampaalta korvasta palan leikannu.

On ne nykysiisä varmaan meleko vähissä? Se on hyvä se! -O-