tuassii ja hyvvee alakavvaa viikkoo. Vaekka lottopotti ei sattunna ku yhelle, niin koetettaan myö köyhättii ruahustoo päevä kerralla etiäpäen.

Tokhan seon monella vaekijjaa. On monenlaesta vaevvoo on kivistystä ja vaemallusta pikkusen joka puolella. Mitä vanahempi sen varmemmasti aeka kulluu kipuja kuunnellessa.

Vuan henkhän tuo vielä pihissöö ja pierussahhii on hajua jälellä. Niinkauanhan on kaek hyvin ku eväs maestuu ja älli pyssyy päässä.

No, tuon ällin kansa suap pikkusen joustaahhi. Hittojakao sitä tarvihtoo niin väläkky olla. On vuan oma ihtesä. Seon paha jos meinovvaa täöttää suuremman reijän kuin pystyy. Heikostihan siinä käö, mulijahtaa hommat sinne Mehtäliiton puolelle.

Lieneeköhän muilla Vuotatuksen sivut yhtä jäykkänä ku mulla. Suap tuskaan asti vuottaa että sivu kiäntyy. Vassinnii tekstinlaetto sivulle on työn ja tuskannii takana. Ensiksi kirijotus ei meinaa lähtee millään. Ja ku viimen lähtee niin kirjotus on kahtena jopa kolomena sivulla, vaekka ei oo paenanna kun kerran tuota näppyllää.

Suattaa olla Vuotatuksessa tunkosta vae onko jiännä luakerit rasvaelematta? Vuan ajellaan semmosilla ku sattuu olemaan. Luakerit punasena. Kerrahan se kirpassee jo kiinni leikkaa. Huomisseen! -O-