Päivänposti oli hakematta. Ähisten Monni lähti käymään laatikolla.

- Mjaah! Vaimo oikein kirjeellä muistaa. Varmaan jotain muistilappuja. Pitänee siellä lähteä ainakin käymään mökillä, muutaman päivän kuluttua.

Monni kellahti sohvaan pitkälleen ja tutki päivänlehdet. Autokolarista lehdessä oli pitkät selostukset kuvien kera. Toimittajat olivat sepittäneet selkäpiitä karmivia juttuja murhaajasta ja murhaajan elämästä.

Poliisia syytettiin huolimattomuudesta Rätön nimi jopa mainittiin. Hmm... kukahan senkin asian on vuotanut julkisuuteen. Hitto se raha saa ihmisen kertomaan salaisimmatkin asiat.

Viimein Monni avasi vaimon kirjeen. Kirje oli lyhyt ja asiallinen. Vaimo kertoi siinä hakevansa avioeroa. Mökkinaapurin poikamiesisäntä oli valloittanut rouvan sydämen. Mjaah! Tämäpä olikin onnenpäivä. Vapaudentuulet soi ja onni kutsuu. Taidanpa soittaa Maijalle.

*******

Se on siinä! Jos jokukaan luki tarinan läi, niin kovin mielelläni ottaisin palautetta vastaan. Yksityusesti, sähköpostina olisi mieluinen yllätys. Haluaisin tietää mikä maku tarinasta jäi?. Puutteet ja ehkä plussatkin.