sunnuntaiaamua, jokaiselle joka soppeeni tulee. Tervetuloa. Järjestin oikein perhejuhlat lapsillekin on, tästä lähtien  joka päivä oma runonsa. Toiveet on kuultu.

Eihän liene vaarallista jos me varttuneetkin joskus sukelletaan lasten maailamaan. Pienten lasten vanhemmille se lieneekin pakko siellä jopa asua.. Eikä se mummolle ja papallekaan tee pahaa seurustella eläinten kanssa jotka puhuvat, tai nähdä leluja jotka ovat saaneet elämän ja tietenkin puhetaidon.

Runot ovat Kalevalamitalla enimmäkseen. Minusta se sopii erittäin hyvin lastenrunoihin. Kaikkia voi laulaa sillä kaikkien osaamalla, ikivanhalla " Vaka vanha Väinämöinen..." Sehän kuuluu jokaisen perustietoon.

Toki joukossa on myös riimirunoja. Vähintään loppusoinnut pitää olla, että lapsi jaksaa niitä pitempään kuunnella. Vapaamittainen ei tahdo lapselle upota.

Yleisön pyynnöstä on haluttu huumorirunoja. Ehkäpä niitäkin pitää panna enempi. Katsotaan mihinkä tääalkaa mennä. Hyvää päivää kaikille! Toivomuksia sisällön suhteen otan mielihyvin vastaan, joko kommentteina, tai sähköpostina. Kiitos! -O-