HUUTAA arvon nimimerkki SIKERI-SÄKERI näistä sivuistani. Myönnän että turhaan täältä on kenenkään hakea viisauksia tai sykähdyttäviä tautenautintoja. Paskasivut kerta kaikkiaan.

Nythän tietenkin tilanne muuttui oleellisesti kun SIKERI_SÄKERI  kävi sivulleni kommentoimassa. Ah, mitä viisautta ja neroutta loimuakaan hänen tekstissään. Tulen säilyttämään nuo tekstit aarteinani hamaan loppuun asti.

Mikä valtava nerous ja kaikenkattava viisaus kommenteistaan säteileekään? Lisäksi analyysi meikän sisäisestä tilasta osuu aivan nappiin. Ajatustoimintaahan ei ole ilmennyt valovuosiin.Olemattoman pienet aivot antavat sen verran imbulsseja, että luonnolliset tarpeet pystyy suorittamaan, kunhan ne suorittaa hidastettuna ja suurella kärsiväisyydellä.

Tietystihän voisi olla paikallaan panna lappu ovelle ja sivujen luukut kiinni, mutta mukava tässä on istuskella silloin kun ei ole sohvalla peiton alla MÖLLÖTTÄMÄSSÄ. Kuitenkin on sellainen pieni toivo, että joku olisi tykännyt sivuillani käydä? Tuo 15000 on mielestäni aika hyvä saavutus?

SIKERI_SÄKERIN linkitys oli virheellinen , eikä johtanutkaan hänen sivuilleen. Olisi mukava ollut käydä katsomassa ja ammentamassa sitä Käsittämätöntä viisautta ja neroutta joita sivuiltaan olisi voinut ammentaa. Siitä kalpean viitteen antoi kommentit.

Toki arvaan kuka SS on. sen näkee jo "Käsialasta". Kiitos kun kävit käy vastakin. -O-