ja lissää tekkee mieli. Ensimäiseen 7000vieraaseen meni kokonainen vuosi. Nyt täyttyy se toinen 7000, eikä ole mennyt puolta vuottakaan. Kiitoksia vieraat kun olette käyneet. Lukijoita varten tekstejäni esille panen. Ja niitä lukemassa kai käydään?

Noita jatkiksia on molempia ollut jo yli puoli vuotta. En tiedä lukeeko niitä kukaan. Ei ainakaan ainoatakaan kommenttia ole kumpikaan saanut. Pitää harkita kun nuo loppuu aloitanko uusia.

Runot sitä vastoin ovat saaneet kommenttejakin. Ja eilin oli miellyttävä päivä siinä suhteessa kun sähköpostitse pyydettiin lupaa saada liittää runoni kotiseutukirjaan. Oli törmännyt runooni netissä ja pyys lupaa liittää se teokseen. Toki se mukavalta tuntui.

 Eikai ne aivan joutavia laita? Tai mistä minä tiedän. Kukaan ei ole kyllä sanonut pahaa sanaa. Olisi se kiva kun joku kommentoisi, aivan sama mitä. Tietysti sekin on vapaaehtoista.

Mulla on noita kategorijoita tuossa aika liuta. Ei vaan oikein tiedä mitä vieraat eniten haluaisi lukea. Kalevalamittaa olisi tuhansia säkeitä, mutta jotku ei pidä runon jaarittelevasta vatuloinnista. Siinähän sama asia sanotaan monelta kantilta. Ei kai tässä! Viihtykää ja käykää vastakin. Kiitos! -O-