mitallin mäeskettä kun jokkaenen päevä ne niitä jakellee kahamalokaopalla. Vaen ei satu Suomipojankohalle ensimmäestäkää. Yölläki taas yksi varma kultamitali muuttu katkeraksi pettymykseksi fanaattisille urheilun seuraajille. Toki kattoen minäki. Vaen minusta on melekeen sama lysti kuka voettaa. On vaan kivoja kattuva ne kamppaelut.

Taetaa mennä koko milijoonareissu aevan omasta eestään. Onko järkee vaen ei laettaa sinne turistina sellasia urheilijoeta jokka ei varmasti nappaa etes piste sijjaa. Oottaakohan ne ihmeitä? Sellastahan ei varppina tuu.

No, olihan tuolla Tarjaki ja varmasti ei oo omillaan reissussa. Kovastihan tuo moetiskeli ettei oo menny homma putkeen. Perkele. Lähteköömpä ite!  Kun ei suksi kule, se ei kule. Tihkassee niin nokalleen siinä tuupertuu.

Ei mua ota ohtaan niinkää tuo pärijääminen vaen nuo selostajat. Ei typerämpää selostajjaa oo kun tuo Tapola vae mikä se on joka ampumahiihtoo selevittää. Sei tajuva mittää, ei oo ajan tasalla ja sanat takertellee . Kilipaelijat muuttavat maata ja nimijä, aevan surkija on ..

No eipä tuo yöunija vieny, vaekka hävittiin. Saakeli kello oli yli kymmenen kun heräsin. Ny on äijä kuin pommin jälilta, kun nukkuin pommiin. -O-