nyt kitiseisi.  Sitä kun pitäsi olla jotahi kitinän aehetta jos meinaa nousta parrikaateille. Sanovat ettei pijä olla koskaa tyytyväenen. Siis nuo ammattiyhistyspomot nimittäen. Ne ne on yksijä saatanoeta.

Ilimituuma on että siksi työpaekat pakenee suomesta kun palakat nousee ja yrittäjän tuotot pienenee. Hullu täötyy olla joka nykyaekana lähtee työllistämmään kettää. Huonosti käö. 

Toverithan haluvaesi että yritykset olisi yhteiskunnanomistuksessa ja verovarolla sitä pyöritessäis, Eipä haittais jos tulee tappioo. Kyllä tulisi tappijjoo? Pölijä pittää olla joka ei ällyä mitä siitähi seuraisi. Esimerkkejähän löytyy.

Tilanne vaen näöttää pahenevan. Ahoneos lissääntyy ja konkurssit. Siinä yrittäjä saa kirota syntymäsäkki , kun firma mennee alta ja velat jää niskaan. Ja ammattiyhistyspomot tahtoo yhä vaan lyhempää työaekaa, suuremmalla palakalla. Jos se onnistu niin persettä kenttään ja yrittäjä maksaa viulut.

Oekijastaan ällöttää niihen naama kun näkkyy töllössä. Omista evvuistaan on kyllä huolehittu. Voeta on ollunna kahtapuolen leipää ja vissiin kalijaaki kun maha rellottaa. AHONEOS on paha taoti.

Onnistuinpas kitisemään. Eihän noi mua kyllä koske, mutta jotain pittää aina koettaa ottaa kantaa.

Niin se jäe sanomatta Sauli se on kova jätkä. Ei vaan ny löes kintaeta tiskiin. Karsisi vaen evuskunnassa löysiä pois edelleen. Tollasta se on, että joka yrittää järkevästi hoitaa asijoita, sitä potkitaan päähän. Vasen käsi ei haluaisi, että oikea tekisi oikein! Kyllä kansa tietää... -O-