jokkaeselle aamuvirkulle vieraallee. Toki samaa unisenakin harhaavalle. Eipä tässä ole paljon kummemmin itelläkään. Hurahti yli 9. ennen ku havahduin. Mikä lieneekään nukuttanut. Hyvä etttä joskus. Nyt kyllä selkä on kuintulessa. Psori muistuttaa itestään.

Enpä ala vaivoja vaikertaan. Valittaa sitte kun on kipijä. Olympijalaesista taetaa tulla kullaton hommeli? Hällä väliä. Mutta kun lähettiin niin uho päällä, että kultaa tulee autokuormittaen ja kuinka ollaan pikkusen parempija kuin toeset. Punkkinennii taes erehtyä, vaekka oon pitännä sitä tolokun miehenä.

No, erehtyyhän sitä jokkaenen. Seon varmasti tuo urheilu herkkä homma.  Pittää sattua lääkitys ja mieliala kohilleen. Suksen voetelukkaa ei saa epäonnistua. Mielessä pitää olla ankarasti sisua ja voiton tahtoa.

Kyllä noellä norskeilla on jokku teholääkkeet käötössä. Tuo Jörkenkin on välillä kansallisella tasolla ja sitte taas sitä ei pitele mikään. Pitää olla tehoaineet että kunto hyppää äkkiä.

Kiva jokatapauksessa yöllä oli jännää seurata, kestääkö huiput. Toeset kesti toeset ei.Toesella oli hyvä päivä, toisella huono.-O-