Pittää kae se taas tämäki päevä alottaa, vaekka vähäseksi nuo unet jäe. Pirun kutina piti käjet liikenteessä. Kenkälastalla yritin sorhua selekään rasvaa, vaen heikosti se onnistuu. Oon nimittäen itekseni. Vaemo män sukuloemaan.

Yli 1 se oli jo kun lähin yrittelemään unta. Kattoen nääs ampumahiihtova. Se on niitä parraeta lajeja kahtojalle. Varmavoettaja voe jäähä kauas taakse. jos ei ammunta suju. Siiejn ei taija toupinkistakaan olla apuva? No jos raohottavan nakkaa, niin e sitte hermoele.

Suomalaisia ei ollunna yhtään, ei miehissä , ei naisissa. Haittonapa nuo olisi siellä pllukki. Ihimetellä pittää noehen naesten ammuntaa. Tarkempaa kuin miehillä. Aseet ja matkat lienee samat? Hiihtoo miehillä vaan pitemmästi.

Taitaa Suomi jäähä täysin vaille Kultamitalia. Jos ei ainokaisa niin sitte ei tuu. Yhistetyssäkin on niin kovia ne jenkit ja ranskikset. Suomipoika on vastaantulija.

Eikae tässä. Jos tuota jottae aamupallaa. Vaekka vanahanaekastakkae sehhii on. Mutta perinteitä jos sen verran nouvattaa. -O-