se taas viikko on vierähtänyt muistoloehen joukkoon. Eipä tuossa palijo kyllä jääny lastenlapsille kerrottavvaa! Toesakseen miksi olisi pitännä jäähä. Sehän on meleko kaponen asija miten kenenki viikko mennee. Noella issoella päättäjillä tietysti kun niihen päätökset vaekuttaa koko porukan hyvinvoentiin.

Vaekka eihän ne taija olla etes töessä? On siinä joululomalla mittaa. Taetaa olla toesta kuukaotta?Kyllä se tuo elliitti pittää huolta ettustaan. Muustahan eijoo niin väliksikkää. Ja naamaahan niihen pittää näöttää joka helevetin töllön huuhaa ohojelmassa.

Niin ku tämä Patehi. Jumaliste miten se mies kehannee ? Pyrkyryys vaen pahenee kun ikä lissäö. Illallaki se töllössa oli niin vaatimatonta siinä muutaman Ruupenin ohojelmassa, että Yrijön meinasi lykätä. Lieköhän tässä maalimassa itterakkaampaa immeistä.

Resitentin paekkahan sillon tähtäemessä. Seon aenaki varmaa.  Eikö se peräti oo Jumalan valittu ressaksi. Ehän minä tiijä Jumaliin valintoja, mutta soppiihan tuota eppäellä. Ei silti eikä sen vuoksi. Sillä eijoo suurija merkityksijä kuka silä pallilla istuu. Muumimammakin on menny täyvestä ku väärä raha. Tulokset on tosin meleko vähäset!

Lipsahti nyt tuonne politiikan puolelle. Haetanneeko? Otti vaen illalla se Paten virnistys sen verran ohtaan, että oli vielä tuolla aehe varastossa päällimmäesenä. Käötin poekkee, niin ei oo jatkossa häerhtemässä. Huommenna jotahi muuta. -O-