pikkusen hengähtää. Urakka taas on valmis. 13. laatuaan. Uskokaa vaan on siinä melkoenen pakertaminen kun naputtelee kirjan kokoon. reilut kaksisataa sivua vaatii usijamman istunnon. Ja kuinka monta kertaa pittää pyyhkiä ja ottaa uusiksi, lukija puolikymmentä kertaa ja aina muutella ja entrata. Tosin se tällä tietsikalla on heleppua. Voi vaan kuvitella millasen työn ne on entivnahaan teheneet kun käsipelissä ovat rustanneet.

ISÄNNÄT JA ISÄNNÄN ÄÄNI on uutuuven nimi.. Parin viikon päästä kirja on kirjakaupoissa. Eilen allekirjoitin kustannus sopimuksen. Saapa nähdä miten äijän käy kun on 13. jospa se on onnenluku ja kirjaa ostetaan palijo. Mutta kävi kuinka kävi, uutta pitää putkeen laittaa. Aloittaa jo tänään. Siinä onkin taas 3-4 kk pakertamista, että tulee valmiiksi.

Tämä uutuus kertoo isännistä työn touhussa. Tapahtunat sijoittuu  -50 luvulle. Silloin isännät olivat isäntiä. Ja Isoilla Isännillä oli Isännän Ääni. Siinä akkaväki lensi matalaa lentoa kun isäntä ohjasti. Oikea isänta rajasi tarkoin tekemisensä. Oli akkain työt ja ne niin tärkeät Miesten työt. Jos isäntä poikkesi roolistaan joutui muiden silmissä lepsuksi tossun alla eläjäksi..

Tuossa linkkilistassa on muutamia kirjakauppoja joista kirjoja voi tilata. Toki monesta muustakin. Ja tietenkin kustantajalta. Joka on tuo BOD. Siitä vaan likittää niin pääsee tilaamaan. Tulee uunituoreena Saksasta muutamassa päivässä.. Pitäisiköhän lisätä listaan muitakin kirjakauppoja. googlella kyllä löytää myös, kun mun nimellä hakee.  Ainakin suomalaisessa niitä on. Siitä vaan joukolla tilaamaan jos meikän teksti miellyttää. (Tässä pikkuinen mainos pätkä.).

Tietysti olisi mukavaa jos kirjoja tilattaisiin. Tosin minä en niillä rikastu. Se on muutama killinki mitä tekijä saa. En kyllä kirjoitakkaan rahan takia. Tämä on minulle harrastus josta tykkään. Nyt oli vähän asiapitoinen tarina. Palataan hömppään huomenna taas. -O-