Päivät ne juoksee meleko votakkata. Eipä meinaa huonompi jalakanen mutkassa pysyä. Vuan minkä jäläkeen jää, niin suattoo taevaltaa lopputaepalleen iltayöstä. Niihän tuo on mennynnä, ettei sitä ennää kuvattelekkaa nukkumaanmenuva ennen ku pikkutunneilla.

Vaen kun on Herra helepon antanu niin mitäpä hötkyilee? Nukkuu kun nukuttaa ja valavoo kun sille tuntuu. Kyllähän se on täällä Suomessa nuo asijat loestavasti. Kenenkää ei tarvii ellää kerijäämällä jos ei ite haluva. Tietenki ne assiisa voe helepostikki ajjaa umpikuijaan. Immee viinaa ja tupruttaa savuja niin äkkijä on kanttuvei.

Vaen kun käöttää rahasa olennaseen niin jopa saa ellää herroeksi. Kitistähän tietysti voe jos on semmonen luonne. Mutta vanaha sanonta, Niin makaa kuin petaa on edelleen voemassa.

Jos äpöstää syyllinen löytyy jos vilikasee peiliin. Omista ratkaisuista oman elämän kuluku riippuu. Tietysti on onnettomuuksia ja tauteja, jotka tulee tilaamatta eikä niille mitään voi mutta niitä varten on jeleppaussysteemejä, ettei yksin ole vaevojesa kanssa.

Tietysti on vaivoja joihin on itse syypää. Tupakki ja viina ja huumeet on omija ratkaisuja. On kohtuullista että itse kantaa seuraamuksetkin. Mutta mitä sitä paskoo. Huumehörhölle vaen uutta putkeen yhteiskunnan piikkiin. Ei oikein? -O-