Eilenkin olitänään, tänään ja huommenna oli huommenna, mutta tänään onkin se huommenna ja myöskin eilinen tänään on eilinen. Kuka pertana näijen päevijen lukuja tiennee? Sekasi mennee puurot ja vellit.

Vae eikae sen niin välijä kunhan on väliä ja muuten mukavaa. Varpuset tirskuttaa kylymissään ja on pyhä. Toisin sanoen maanantaen aatto ja se on taas koskematon viikko eressä? Joutuu kyselemmään mistä näetä viikkoja tullee. Vitunko välijä sillä on koska niitä näöttää menevännii sammaa tahtia.

Kansa kyyristellee pelossaan ja lööpit kirkuvat kauhunlietsonnassa, että kun jossakin vinkuintijassa on sikalentsu muuntanu muotuvaan ja nyt seon aevan kamalaa. Joka sen saa, niin sille ei uusia viikkoja ennää anneta. Taoti mustuttaa keohkot ja miespuoliset kankistaa pysyvään erektijjoon. Vaekka mies oesi luonnostaan jo täös mulukku, niin eipä onnistu yhtyminen. Naiset nimittäin pelekää tartuntaa ja pysyvät jäykistä miehistä kaukana.

Tietysti se on sanken surkijjaa jos taoti iskee. Vielähän tuota on tervennä kitunu. Vaekka tuo syntymähumala pannee toesinnaan höpöttämmään kakenlaesta potaskaa. Vaen tämä eijoo tarttuvaa. Tarttuuko sikarutto porroehin? -O-