Kaekkija sitä pittääki sattuva ja ihan selevin päen. Oesikkohan tällä kaamoksella osa syysä vae sillä kun eilen jäe päekät välliin.

Nimittäen heräsin vasta 9 aekana. Sitä eioo sattunu aevan eilen. Em minä sillä että oesin jostahi myöhästyny tae jotae jääny tekemättä, aattelimpahan vaen jotta aena ei mee niin ku laoletaan.

Jospä se päevä on sittee virkumpata ja aatos liikkusi paremmin. Mitä sitä koeranpaskoo kyllä se jumittaa kun vanha seinäkello. Raksuttaa kun huvittaa ja sitte pilikkii!

Vae ehän sekkää sivu leivästä vie. Se näellä kymmenilllä alakaa päätä huipata liijan kova vaohti. Kuhan häntä köröttellee. Välliin seisaottaa tien poskeen ja kahtelee taevaan merkkejä josko on huomenna pouta.

Neon nuo sääennustamiset tarkanpojan puuhaa. Tosin vaehtoehtoja on vaen kaksi. Palijo helepompi tulla täösosuma kun lotossa. On siis oekijassa tae väärässä. Seki vielä helepottaa että kesällä voe varmanpäälle ennustaa että paokkupakkasia ei oo näköpiirissä. Eikä talavella hellettä. Heleppuva ku heinänteko.

No, lipsahti huru-ukkojen aluveeelle. Haetanneeko? -O-