Taaskin sitä ollaan viikonlopun kynnyksellä. Mistä näitä päiviä tulee? Ja menee saman tien ja mihin? Onhan se suuri elettyjenpäivien varasto jossa päivät makaavat. Vai onko päivät pistetty kiertoon.

Mikäpä nämä voisi tietää? Ken voisi vastauksen antaa. Tai hällä väliä. Menneehän se näinkin vatuloijessa. Paremmanpuutteessa.

Tätä paremmanpuutettahan se immeinen on harrastanut kautta aikain. Ostetaan halapaa ruokaa, kun ei parempaan rahat riitä. Ostellaan paremman puutteessa vanahoja autoja kun ei uuteen ole varaa. Paremmanpuutteessa on ostettu pieniasunto kun parempaan ei mahollisuutta.

Ja akka/ukko on otettu paremmanpuutteessa, kun kello on tikittäny eikä sitä mieluista ole vain ilmestyny. Ulkoiset paineet ovat hyvin monessa tapauksessa vaikuttanut asiaan.

Ehkä myöskin omat sisäiset paineet. Saaha on pitänyt vaikka vain pimijässä. Päiväs aikaan ei oo asijaa ajatellu muuten kun, että mennee se paremman puutteessa.

Voisko ajatella että kompromissiratkasut hallitsee immeisen elämää. Täytyy hyväksyä vaatimaton ratkasu. Kuhan ny jotakin? -O-