Kyllä vaenen siinä oli itkussa pijättelemistä kun illalla kahto ylenanto1. sitä uutta Miitta-täti haoskuutus ohojelmaa. !!!!!

Jo viikkotolokulla sitton maenostettu härskiksi ja naorettavaksi ja aevan valtavan haoskaksi viihteeksi. Suurinojotuksin sitä ossaotu töllön ääreen. Oli varustaotunu suurriin elämyksiin ja aevan hekumallisiiin sketseihin.

Jumaliste. Simoki menetti sen hauskanmiehen imakosa aenaki mun silimissä. Yrittivät naorulla kattojia naorattaa niin kuin aekonaan Loeri. Eijoo tehonnu Veskun naorot joten ei naorattanu nytkää.

Sekö se lie ollu se härski kohta kun ihan pillunkarvosta puhuttiin?  Ämmä punasena tohti sanua pillu. Nykypuhheessa vittuki on jokapaevästä leipää. Kokonaan en jaksanu katella tommosta höpötystä. Pikkukakkonenkin on haoskempaa. muutin toeselle kanavalle.

Ei kyllä tämä Kolomen Koplakaa oo sen kummempi. Surkijaaa tekohaoskaa joka paremmin itkettää. Oliko Mertaranta Se on siinä, niin hauska m että sitä  kummenki jotenki kahto.

Vähissä ovat huumorintekijät. Jope nyt vielä jaksaa oivaltaa hyviäkin sketsejä. Kummeleista en oo koskaa tykänny. Lapsellista kohellusta. BenyHill sentään osaa sen huumorin ja naurattamisen taidon. Se on jo hauska mies naamaltaan Että ulukomaelta pittää hakija naorunaeheet . Että kalapijjaa on tää oma Huumori. Severi ja kumppanit sentään oli jotakin.

Tietysti voehan se olla niinki , että vika onki täällä päässä. En siis tajua Miitta tätin komiikkaa??? Voe olla, mutta enpä siinä aenakaa mittää menetä. Pittäähän sitä sentään pysyvä asijassa kun huumorija tehhään. Uskoo -O-