ihimispolosen pään menoksi. Varotellaan sikalentsusta ja toeset hupattaa, ettei oo mittää vaaraa. Rokotusta ei kuulema pije ottaa seon välittömästi henki katkolla.

Tietenni sitte jos ei ota sitä rokotetta niin sehän on päevät luvettut kun alakaa kärsää työntää ja saparo kasvaa pyllynpäälle.

Sitte on aevan etesvastuutonta yskästä ylleiselläpaekalla. Siinä sikapasiliskot lentää välittömästi naapurin tuulenhalaksijjaan. Siitä pittää panna räkijä ehottomasti etesvastuuseen.Sankktijoeta rutkasti, mieluiten saonan taa.

Seki tuntuu olevan hirvijjää kun rokotteet loppuu ja  kaohija sikalaoma ryntää kohta pitkin raettija. Varsinnii viikonvaehteessa niitä juopposikoja näkkee aenaki joukkopaekossa. Aottasko tuo niihin jos sikapiikki perseeseen?

Tämä elukkalentsu on sentään pysyny kohtukokosissa elukoessa. Hevoslunssa kun tullee tae norsu....niin jopa alakaa ahistaa. Norsu immeisen sisässä pannee paekat reppeötyyn.

Noo, saahan sitä leikkiä laskija. Kyllä kae siinä on vitsi vähänä jos lentsu tosissaan iskee. Tosin aivan samakae se on kuolee aamusta tae illasta. Kaonista kuolla on joukkojen eessä., kun vielä.......No, antaapa olla   -O-