Joo sen maanantaeta koko päevän. Jollaki on raju viikonvaehe takana. Isät aenaki osa ovat olleet paijauksen kohteena. On syöty täötekakkuja ja vejetty karkkija naamaan. Monenkinlaesta taijetevosta on ojennettu isälle jopa papalle. Hyvä niin, mutta nyt on taas arki koittanut ja juhlat loppu.

Mitä viikko tuokaan tullessaan on arvailujen varassa. Toevotaan että tullee hyvä viikko, tai ainakin siejettävä keskimäärin. Jospa ne rikkaatki oppii ilottemmaan rikkauksistaan, eivätkä himotte lissää, että meille köyhillekki jäesi murusija

Minä kun oon entinen vilijelijä niin seon tuo vilijely verissä. Perustin tässä puolenviikon maessa uuven vilijelmän. Eijoo huumeita, vaekka joku heti semmosta eppäelee. Elämä itessään on huunetta. Varsinnii jos sattuu olemaan höyrylläkäöpä.

Niin ei se vilijelmä niin laaja oo. Hyvällä orraallahan tuo on. Eikö tuota pitäne jo kuukauvenpäästä  leikata. Korijata satoa.

Seon talaveksi mukava kasvattaa koko parta. Voe kuvitella ittesä lahajakkaaksi kun vertaa itteesä joukupukkiin. Eikös se pukillakin se parta ole oleellinen jutska.

Joo eikae tässä kun pittää partaa kasvattaa ja siinä samallahan se tuo tukkaki tuottaa satua. Mitä noesta partakarvosta voes tehä? Onko ehotusta? -O-