ja huomenia kaikille täällä blogissani kävijöille. Mittari pyörii laakerit kuumina, mutta se me kestetään kuin pojat! Keli on kesäinen? Tai ainakin melkein. Vettä tullee kuin entiseltä Esteriltä. Nykysiä tuskin onkaan. Nimihän pitää olla hienosti jotain Pamelaa tai Camillaa. Töllö on runsauden sarvi.

Vaen eikae siinä. Nimi ei miestä pahenna, tuskin naestakaan. Ja eikö sen nykyvään aeka heleposti saa muutettuva jos ei ihtijään miellytä.

Vaan esteriin palatakseni, taas saavat ilimastovouhottajat vettä myllyysä kun sattaa noin rankasti. Tämä nyt ei poekkija koetusta. Minäki muistan mustia ja vesisatteisia Joulujakin, vaekka oon näen nuori mies. Seon ilima ja sää semmosta kun sattuu ja sattuuhan se. Parempihan se on jonniilaesta ilimaa hönkijä. Se menis vaekijaksi jos ilima loppusi.

Minkähän sätkyn tuosta oes saanu jos immeinen oesi vesielukka?  Kituset vaen poskiontelloon ja menoksi? Voesi tämä maalima olla erillaenen. Ei oesi kipijät jalat, kun niitä ei oesi. Mutta ne kutuhommattii, näen äkkijä ajatellen, eivät tuntus miltään. Tae mistä tuon tietää millasia orkkuja se ahvena vetelee, kun vetelee?

Tietysti siivet oesi toenen keino. Pitäs siinä vaen olla meleko lentimet kun yli 100 kilonen miehenrötjäke nousee kiitoon? Seon aeka halapaa ja saasteetonta kyytijä etelään. Minä kyllä panisin aeka palijo harkintaan sen palluumuuton. Siellä Ahriikassa palamupuunoksalla jonku kimulin kaa voes pittää teerenpelijä. Kyllä siinä Suomen ankija syksy unohtus. Uskottellee itelleen -O-