Vaekka eipähän tuolla merkitystä mikä viikonpäevä. Kaekki päevät ovat kuitenki suurta juhulaa.

Sitähän ei näen varttuneella ijällä ennää hötkyile turhan perässä. Pottuva ja leipää kitusiin ja tietennii kahavija. Untahan ei tarvii ku nimeksi. Ja sitähän on aena tarijolla kun pölläöttää pakoputken vaaka-asentoon.

Tietenniihän joku voe väettää että sitä pitkästyy. Mitä sitä kissanpaskoo. Kesken tahtoo aeka loppuva. Sitä ku ei saa mistää lissää ostettuva, niin se pittää tyytyvä alllakkaan merkittyyn.

En tiijä, tuntuu vaen että lentsu seon tulossa. Varokaahan vähä ettei tartu. En tiijä onko sikalentsua, mutta lahajakkaasti tuo aevastuttaa ja kärsä vuotaa. Viime yö oli aeka heikkova nukkumisen puolesta.

Tosin eilen telekusta kuulin että neon miehelläki vaehevuojet. En tiijä mitä vaehetta se yriti silimään tunkija, mutta kovin se tuntu karahtelevan. Hikkoelutti ja niitä kuummia aaltoja kävi päällänsä. Pöntössä surisi ja valonvälläöksijä meinas näkyvä silimissä.

-tana jos se jo ykköstä meinovvaa silimään, niin siinä ei pojat palijo hurijastella, vaekka kaasua paenaaki. Kuminkäryvä ei varmasti ennää tunnu, vaekka päästöjä lienee yli sallitun. Katsastaaki pitäsi. Vaen saatana jos pistäät ajokieltoon, niin seon vitsi vähissä. No, eikae tuo haettaa vaekka iliman leimoja ajelee. Pyssyy syrijäteillä. Ja kuten sannoen ylinoppeokst ovat aevan tejoreettisijä. Tietennii vaara aena on jos eessä näkkyy sopivia kurveja. Niihen perräänhän se mieli palastaa. En tosin muista minkä vuoksi? -O-