Tae aenaki tuntuu siltä. Jalakoja reppii vähä joka suuntaan . Saakeli nämä kylymät eijoo minua varten. Vaekka täällä sisällä ei kylymä ookkaa, vaen tuntuu ne vaen nuo ilimat vaekuttavan vanahoehin luihin.

Varsinnii ny kun oli myrskyjä niin meni niin mahottomaksi että piti muutama asperiini ottaa. Minä kun ylleesä vältän kaekkija noeta myrkkyjä kuin ruttuva.

Seki vielä olua hankaloettaa kun meikässä on tuo Soriaasis. Joka puolelta kutijaa ja se kai tuolla nivelissäki jyllää. Seon pirunmoenen taoti. Näppiski ihan hilseen peitossa. Kaekkeja sitä immeisen riesaksi pannaan.

No, parannuskeinojahan ei oo ennen ku se isokello. Oereita tietty voe lievittää voeteilla ja rasvoella. Ovat vaen niin pirun tyyriitä. Ja kun ovat meleko tehottomija nuo lääkärin määräämät. Bepantiini on parempaa. Heittää kutisemasta, vaekka ei muuten paranna.

Tulipa höpistyvä saeraoksista, vaekka minä ylleesä niistä vaekenen. Eijoo mukavaa kuunnella kenenkin vaevoja. Niitä kun on jokkaesella. Vaen menköön tämänkerran. Huommenna jottae muuta.