Niin se tyo aeka mennä lötköttää pilivessähi. Kaamoshan se on jossahi ja kaamosmasennus rassaa immeisten korvijenvälijä. Nimittäen joella on siellä jottae olemista. kun on vaen tyhyjä putki korvasta toesen niin ei siinä masennus kerkijä kimppuun hyökätä.

Millasta se lienee se kaamosmasennus. Onko se muotitaoti, vaen missä siinä lie kysymys? Mitä helevettijä sitä alakaa murehtija maaliman murheita? Siinä on tekemistä kun koettaa itelleen tehä elämä siejettäväksi. Onko se sitte ittekästä? No sillon ei ainakaa masenna muita.

Asenteesta kae siinä massennuksessa on kysymys. Alakaa miettijä kuinka on kurijaa ja oekein kylypee siinä kurijuuvessaan.. Aena löytyy uusia huolija ja ylleesä syy löytyy muista kuin itestä. Muut muka kohtelee kaltoen ja pilikkaa ja naoraa.

Ja perkele! Mitä sitte? Jokkaesella lienee omat murheesa. Toiset vaan osaa suhtautua tähän elämään luonnollisesti. Suuria paineita päälleen keräämättä. Ottaa asijat sellasina kuin ne on. Ja huumori on se asia joka pitää hummeetin iskussa . Paras naorun kohe on oma ite! -O-