tuli eilettäen duunattua. Siirtelin seinijä ettäämmälle. Suurentelin akkunoeta ja heiluin pensselin kanssa. Ja katso mökki sae avaran ja valoesan ilimeen. Jo vaen täällä nyt passaa sajetta  pittää. Ja pakkastaki. Kammiina on nurkassa.

Virtuvaalikahavikutut eilettäen pijin ja johan oli kuttu kuultu. Kaekkien aekojen kävijä ennätys kävi mökilläni. Toevottavasti etes jottae mukavata jäe mieleen. Tervetulemas vastaki! Kiitos.

Muutenki mennee mukavasti. Tukka kasvaa ja varijo vennyy. Varijon venyminen johtuu siitä kun Arska kahtoo yhä vaen matalammalta. Olipahan se eilen meleko vaekijjaa ajjaa aotolla vasten aorinkua.

Nythän tuo värkkää piliviverhoja. Ruveneeko antaan lunta. Se on jollekki ilo toeset sitähi kirovaa. Mulle sei ihimeitä. Raha lykkää puhtaaksi porrasevunki. Lunta eijoo vielä tuppaan tullum eikä oo teheny enkeleitä etteiseen. Sillon se panneeki jo ihimetyksen äänellä jos semmosta tapahtuu.

Suuressa viisauvessaan meijän heimopäälliköt johatti tämä sitkijän kansan tänne raokoelle rajoelle. Ei niillä oo kyllä palijo ollunna tajuva mihin porukkasa johtaa. Eijoo ollunna laskutikkuva josta oesivat osanneet laskija kaeken sen enerkijan määrän jonka jäläkipolovet joutuu ostamaan paperirahalla Forttumilta tae hurrifirmalta, tältä Wattivilleltä!

Kuinka oesi mukavata kun oesivat ottanneet suunnan välimeren suuntaan. Tae peräti Ahriikkaan. Suomen nerokas kansa oesi äkkijä niissä olloessa teheny Saharasta paratiisin? Lämmintä ja ilimojahan siellä piisaa. Muutama porakaevo ja katso jo kukkii erämaan hiekka ruusuva ja tuluppaanija. Naeset käyskentellee kevijöessä vetimissässä ja bannaanija riittää. Voe ! Oesi se jotahi`-O-