Meikäläesellä nimittäen. Illalla laetoen kustantajalle uuven kirijan tievostot. Semmonen pari viikkuva ja uusi kirija on immeisten luvettavissa.

Oon taennu maenitaki että kirija on Ruikanrannan Kauhu. Se on jatkova tuolle Ei niin paha... Kirijalle. Tapahtumat sattuu samalla kylällä. Polliisitkin on samat. Ylikonstaapeli Kumarainen on nyt vain komisario.

Joo siitä vaen ite kuki tillaamaan kirijaa/kirijoja. Tuossa linkkilaatikossa tuossa oekijalla on kolomekki nettikirijakaoppaa joista voi tilata. Ja lissää löytyy kun googlettaa meikäläisen nimen. Siellä tullee monenkilaista puttiikkia josta kirjoja voe tilata.

Kannattakkaahan ny köyhää "taeteilijaa". Jos ei lukemista varten, vaen onhan ne komijoeta kirijahyllyssä. Komija tumma, kiiltävä kansi antaa arvokkuutta ja potua kirijahyllyyn.

Tämä kirijahan on kahestoista meikäläesen rustaama, että tusina on täynnä.  Tietysti mieli halajaa vaan lisää ja seuraava ilmestyy kai vuuenvaihteen tienoella. Se pittää panna hommaan vaohtija että ehtisi vielä monta tarinaa kertuva.  Ostakaa tae laenatkaa, kirjoja on kirjastoissa jokapuolella.maata. Joten ostakaa tae laenatkaa. Kiitos! -O-