Myrsky vinhasti vinkuu ja lunta läeskii oikein isänkädestä. Se on tätä!

Mittää uutta ei kuitenkaa oo aorigon alla. Myrskyjä tullee ja mennee. Rosvoja jahataan ja rötösherrat hilluu. Pääkanisterin taloja tarkastettaan, että onko siellä lahajuksia.

Kyllä sen illallaki näki kun ajakohtaset ohojelmat juhuli aikaan saamisijaa. Taetaa noehin toemituksiin kassaantuva sellasia rakkikoeratoemittajia. Jos ei tojellista rötöstelijää löyvvy sellanen tehhään.

Nakataan sopiva eppäelys ilimaan ikkäänkuin koepalloksi . Sitä sitte pyöritettään viikkotolokulla. Kyllä se on surkijaa katottavaa. Uhuri kiemurtaa henkitorreissaan, mutta ei maha mittää.

Ja se ei vielä riitä. Jopa koko kansanosa -Maalaiset- Otetaan erikoiseen pilkan ja ivan kohteeksi . Jos on tietystä puoluveesta se on vähintäänkin epäilyttävä. Vaikka kaikista puolueista löytyy  sekulisakkia.

 

Tietysti on väärinkäötöksiä ja rötöksiäkin, mutta polliisi on sitä varten sttä rikos tutkitaan ja rankaistaa - asijallisesti. Nämä huuhaatoemittajat sitävastoen nostavat eppäelyn hirteen heti ensi hetkestä.  Kaikesta on tehty ajanvietettä. Sitten ihmetellään miksi yhteiset asiat ei kiinnosta. Hullu kai pitää olla joka moiseen mukaan lähtee.  Onko näen? -O-