sammaa pökinää noesta puoluverahosta. Kyllä alakaa kyrsiä! Oppositijo yrittää räksyttää ihan pölijiä . Urputtaja jo pannee rajoja yksityisem immeisen rahankäötölle. Kaekkija se tuo vallankiima teettää.

Täötyy ihhaella tuota Vanhasta kun sen pokka pitää vaikka varsinaisia keskityksiä on mieheen suunnattu. Siinä olisi tollompi mies jo kaatunu monneen kertaan. Matti vain ei provosidu vaikka provosidaan.

Onhan itsestään selvää, että joka on joskus yhteisissä asioissa toiminut, tietää että aina ei ne hommelit mene kaikkien lakien ja säädösten mukaan. Oma suu on lähempänä kuin kontin suu lähes jokaisella. Käytetään hyväksi tilannetta jos mahdollista. Esim. jos on mahd. vaikka johonkin matkaan yhteisön piikkiin, niin jo ollaan yksimielisiä. Monja muitakin etuja käytetään häikäilemättä hyväksi. Ja kansa maksaa.

Kaikki ovat erehtyväisiä ja joskus tilaisuus tekee varkaan. Farisealainen rintoihinsa lyöminen on ällöttävää. On naurettavaa kun muka ollaan niin puhtaita itse ja naapuri on suurrikollinen.

Temareita raivostuttaa kun kannatus vähenee, vaikka on etsitty kaikki astalot hallituksen kaatamiseen. Luuleeko ne että ihmiset eivät itse tajua missä mennään.

Taas tässä tuli politiikkaa. Tarttui tuosta töllöstä joka takana tolittaa. Ei tää niin vakavaa. -O-