Sepä kun alakaa taasen uusi viikko. Ja se on heinäkuun viimenen. Lipsaottaapa lopussa jo elokuun puolellekin. Pahaltahan se alakaa näöttää, mutta kae uskotan laoluntekijän sanaan? Vielä kesää jäljellä, vielä on kauniita päiviä...

Hyväpä se on että aeka kulluu ja syötävä vähenee. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, pieni laajenee ja suuri kutistuu ja niin päen poes. Liike on tärkein, sano Manu. Yhessä kohti joköttävä tilanne on yhtä tyhyjän kanssa.

Vaekka tässä alakaa olla . Mies jolle ei koskaa tapahdu mitään. Niin siitä huolimatta on kiva seurata kun jollekkin tapahtuu. Suurella mielenkiinnolla voi osallistua taivastelemaan kaikenmoisia tapahtumia hyvässä ja pahassa.

Se olisiskin jo paha tilanne jos appaatisena möyröttäsi, eikä mikkää liikauttasi puoleen eikä toeseen. Sanovathan ne jotku viisaat muka että mitä ihimeen merkitystä semmosella elämällä on?

Kaikella kuitenkin lienee tarkotuksensa. Neon niitä suurija asijoeta joella ei parane pätäsä vannehtia. Ihimetellä vaan onko kaikki pelekkää sattumaa vai onko olemassa jokin suunnitelma josta ei oo tietoa. Eikä kyllä ole väliksikkää. -O-