kun tulevaisuus on taattu. Ei laske eläke vaikka inteksit tippuu. Verotustakin kitrautettaan pienituloselta mukavampaan suubtaa. Kyllä nyt passaa köyhemmänkin piruparan hymmyillä.

Vasemmistriistäjäthän kyllä koettaa keksiä vaekka millaesta mollattavvaa. Vaen hankalaa on keksiä. Kerrankin on aeka kun köyhääkin muistetaan.

Tietenkin tuo elämän kohentuminen tuo mukanaan uusia pulumia. Mihinkä survua lissääntyvät tulot. Putjettissa jää ylijäämää Rahalaarit kuohuu yli ja muutenkin saa ihimetellä: Mistä näetä senttejä tullee?

Tietenkihän ylimääräsen voe sijottaa viinaan. Siinähän ikkäänkuin pallauttaa osan rahosta takasi, viinaveron muovosa. Sehän vankasti tukkee valtijon horijuvaa talloutta. Eipähän tarvii niin palijo valtijon ottaa velekaa.

En tiijä. Kovin vahavasti mennee tämmöselläki vanahalla raavolla. Vatsalihas paesuu vähitellen melekoseksi kummuksi. Ehkäpä valtion pitäs keksiä läskivero. Kaekki ylipaenoset pulittaan valtijolle liiat eorot. Ei oes vara syyvä rullittaa niin palijo. Sitte ei ottasi henkeen eikä oesi noetä pulumia mihin rahat käöttää. -O-