Sitä lähettiin taas menemään synkempijä aikoja kohti. Pimmeys enenee joka päivä'n jälkeen. Pimeät elokuunyöt monelle viimeinen mahdollisuus saaha muistettavaa tästä kesästä.

En tiijä. Voettas lotossa, niin ei tarvisi aena tässä köyhyyvessä kituva. Vaen eihän se tästä somene, kun en lottuva. Mutta mitäpä muuta se tämä vanaha raato ennää tarvii kun ruokaa ja lämmintä sekä pitävän katon pään päälle.

Tietennii oesi hyvä harijottaa kaekenmoesta hartautta ja hyrrytellä virsijäki. Vaen shhii homma on tehty immeiselle niin vaekijaksi, Jumalija on niin monneen makkuun. Sijottumispaekka on yhtä vaekijjaa kun Soenin Timolla EU:ssa.

Se pitäsi olla jonniilaenen koetusaeka, että voesi kokeilla onko mussiikkimiehijä ja oppiiko harppuja soettaan. Omalla kohalla eppäelen vahavasti, että menis kaekki kappaleet omaksi sovitukseksi.

En tiijä. Voe se olla jonku viisaan kuvitteluva koko orkesteri? Saatana kuka jaksaa kuunnella Ratijo Pookija. Sammaa 10: tä vanahaa kappaletta pyöritettään vuuesta vuoteen. Ei siinä homma tunnu taevaaliselta. Siitä ei joo palijo tievotettu mitä muita iloja löytyy kun tuo mussiikki puoli. Liekö taevaassa kirijastuva, tae mutkamäkijä?

Tietenki jos pääsisi suojelusenkeli partijjoon voesi aeka kuluva hyvinki huluppeesti. Toesaalta eikö siellä taevaassa lopu aja mittaus?  Mitäpä akselija  se taevas kirtäsi tae aorinkuva. Seon siellä taevaassa vaen yhtä jöllötystä? Ijankaekkisesti! Ei se hyvältä näötä sieluparankaa osalta. Tämä tomumaja kumminki päätyy hyötykäöttöön. Kierrätykseen.

Ei kae siinä. Kilivotella pittää. Ei sitä tiijä mitä sieltä taevaasta tarijotaan. Se selevijääkun tuo avvoemuus ja liperaalisuus levijää taevaan pyrokratijaan. Ja loppaalit vaalit pystyyn mikä jumala se on se paras. Äänestyksen jäläkeen pulinat poes. Perkele loppuu sehhii vaeva ja vatuloenti.

Kyllä siinä on harkinnan paekka miten etteenpäen= Mekkejä on vaen ei taijjuu sisältyä+ Näkkyypähän! -O-