tuo rillaus tuulella sähkörillillä? Kokemuksesta voe sanua. Ei mitenkää. Pyörittele siinä makkarankyrsää tunnin toesta niin eihän se oo makkara kun pikkusen haalia. Kaekkija harmeja sitä myyvään immeisille täyvellä rahalla.

Kyllähän se sähkörilliki kuumennee tyynellä helteellä sisätilloessa mutta kylymä pohojostuuli tuolla ulukona ei kyllä etistä lihansyöjän rojektia.

Saakeli kun se tuo syöminen on aena mielessä -ja sen huomovvaa - Ihan sama! Sannoo nuoriso ja appaa roskaruokaa, vaen näen vanahana se ottaa henkeen ja tennari tökkii.

Ei kae se tuo vanaha konneisto palijua tarvi. Mylly pyörii hittaasti ja hijastahtinen kone käöttää tarkon kaeken minkä saa polttoaeneesta irti. Lisäksi kerrää litratolokulla nestettä kuvoksiin. Suolan sanovat olevan se paha. Tiijäppä näestä. Jostki vaen pittää saaha tehä syntipukki. Ja seon sata EORUVA sannoo lääkäri ja seoraava uhuri. Vääristä tijaknooseista saa pappi ja hauankaevaja hommia.

Joo, ei se koskaa sivu leivästä vie. Paetti kun huoku loppuu se voe olla vaekijjaa vatkyttää ees pehemijjää pullaa. Vaen mitähän lähit? -O-