Joo se on pyhänaattova taas. Saunapäivä ja sillälailla. Kyllä nyt mielellään meneekin makkoeleen saunanlauteille . Saunominen pitkän kaavan mukaan. Pari tuntia nyt kumminkin. Siinä sitä on aotuutta ja onnia taas pitemmäksi aikaa. Viisas oli joka saunan keksi.

Liekö seki tapahtunut vahinkossa. Niinhän kaikki suuret keksinnöt syntyvät. Rupijaa jotakin kehittään, niin vahikossa tullee jotakin aevan muuta. Niinku tämä neloskanava? Eikö se niin maenosta.

Muuten meleko mitätöntä on töllön tarijonta näen kesällä. Sitä poerottija ja salakkarija ja taetaa olla neiti Märplejaki. Ne saatanan monneen kertaan katotut. Kyllä ylelle pitäsi joku uusi maksu keksijä, että sillä oes vara ostaa jo vereksempää vilimijä.

Mitäpä sitä vanaha immeinen muuta kehtaa kun töllätä. Tietenki jos vettää sitä ikinuoren roolija ja humppaa ja treenaa. Näöttää pittäävaekka henki menis. Niin ku on viimeaikoinakin monella mennykki. Syvän kun loppuu niin ne on liikut loppu.

Ei ne entivanahaan vanahat hötkyilly.  Työnlaijassa kässehtivät. Ottivat iisisti ja rauhallisesti. Niillä oli sitä elämisen taetuva. Nyt on vaen sitä näöttämisen tahtuva..

On se naorettavvaa kun ikäimmeiset koettavat olla nuoria. Samat vinkeetki pittää olla. Hassuksi on menny maalima. Sekai on se ajan henki? -O-