On jumaliste se tuo metija niin perseestä kuin olla voe. Ne suorastaan lietsoo immeisiä passiivisuuteen ja synkkyyteen. Koskaa ei ole mikkää hyvin. Aina pelotellaan.

Kuten tää possutauti. Perkele se tullee jos tullee . Mitä sitte? Joka ei kestä se kuolee poikkee Piruvako sillä mässäilee ja laskee kuolleita?

Toinen hyvä esmerkki on tuo Korkojen mataluus.Perkele duunari varo sulle tullee mätkyjä?? Huutaa metija joka tuutista. Kai sen jokainen älyvää jos onvähemmän vähennyksiä niin on enemmän verotettavaa. Ja verothan on maksettava niin kuin on asetukset ja parakraahvit. Joka tapauksessa vaerotettava jää hommassa voitolle rutkasti. Ja onhan se mätky ollut kuin korotonta lainaa.

Entäs sitten täällä ruokapuolella. Jos syöt sitä ja sitä niin kamala kuolema sinut noutaa., ihan justiisa.

Mutta entä sitten pahat asiat. Metija surkeilee kun ei Suomessa saa myyvä nuuskss eikä saa olla ilotaloja ja kuinka Suomessa ollaan takapajulla jokaasijassa.

Eijoo ihime kun itemurhija ja epätoevoesija tekoja ja hullun puuhija sattuu joka ikinen päevä. Toevua ja uskuva se immeinen tarttee, eikä pirujen maalaamista seinille.