vaan väliäkös tuolla. Onhan tuo tietenki hauskaa seurata mihin päen asijat kallistuu. Tietenki on sehhii mahollissuus että pyssyy ennallaan. Tosin sekin on aena mahollista että rojahtaa pitkin pittuuttaan ja se on siinä.

NO niinpä se on jokkaesella asijalla monta puolta. Mikä nuista lie se paras? Kas siinä sitä onniin fundeeraamista. On etu-taka-ylä-alapuolta on sivupersoonaa ja altavastaajaa. Mikä näetä kaekkija tietää. Kuitennii kaekkijen  ohojastaja on päältäpäsmäri. Silläpä se kaikesta on vastuu.

Syytähän ei tietenkään jaksa kantaa syyntakkeeton vaen syyllistetty on tietenki se syntipukki. Synnistä siinnyt on kaekkijenaekojen pitkäikäsin kotielläen. Tokihan jo kivikauvven mies kantoe syyllisyyven viittaa harteillaan jos sattui kiksaottaan vierasta naarasta? Vaen sehhii viitta oli lisänä talaven kylymyyttä vastaan.

Tai piru tuon tietää. Piruhan on ollu jo sillonki olemassa. On se poeka meleko ijäkäs heppu. Vaen yhä se jaksaa virittää ansojaan ja synninloukkujjaan. Ja saalista saatana tullee.

Eikö tuo piru liene entistähhii ovelampi ? Se on mahtanu ottaa sähkösen viestinnän työkalukseen. Piru nämät kyllä  tietää? -O-