Mutta kyllä se pittää jotaki naputtaa, että tiijättä täälläkin olevan jotahi elämmää. Eihän se tietenkää näellä kymmenillä niin Liehuvaa liekkijä oo. Eikä meno oo rapijata. Harkiten pittää rojektit suunnitella, ettei ne käy liika vaekijaksi.

Paremminhan se on jättää suuret rynnistykset itellä välliin. Ja sijottaa ihtesä sinne sivusta seuraajan rooliin. Joskus tuntee ittesä jopa kyttääjäksi, kun klasista kattoo mihin päen se naapuri on kulukemassa.

Vaen sannoohan ne niinki että on elonmerkki kun on kiinnostunu mitä ympärillä tapahtuu. On se vaan kumma. Teki niin tae näen niin aena löytyy sanomista.

Olisihan se varsin onnellista kun oesi mökki järven rannalla. Jossa oes ikkuinen kesä ja olemattoman vähän itikoita. Tietsikka tietenki pitäsi olla, että voesi naputella jotakin. Ei voe oekeinkuvitella kuinka iliman tulisi toemeen.

Vaen mennee se näenkin. Vaekka tässä urpaanissa ympäristössä ollaankin, niin toki lintujen sirkutus kuuluu.  Kai tuolla pensasaidassa on linnuilla pesiä.

Liikenteen melu sensijaan ei juuri kuulu. Läheisen lentokentän melu joskus Hornettien harjoitellessa. Toisaalta niihinkin on jo tottunut.

Että oikejastaa kaikki on mukavasti. Mitään hinkua ei oo mihinkään. Jotku tietenki haukkuu mökkihöperöksi kun ei matkustele ulukomaille ja silleen. Mutta : ONKO PAKKO JOS EI TAHO? Ihimettelee-O-